Τμήματα Εργαστηρίου

Αρχική » Τμήματα Εργαστηρίου

Στο ιατρείο μας εκτελούνται όλες οι μικροβιολογικές, βιοχημικές, ανοσολογικές, ορμονολογικές, αιματολογικές εξετάσεις με στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση ασθενειών. Επίσης διενεργούνται εξετάσεις μοριακής γενετικής και γονιδιωματικής ( όπως έλεγχος DNA, έλεγχος θρομβοφιλίας, έλεγχος κυστικής ίνωσης). Όλες οι εξετάσεις διενεργούνται υπό την επίβλεψη της ιατρού και εφαρμόζοντας διεθνή πρωτόκολλα και μεθόδους αναφοράς για την διασφάλιση της ποιότητας των αποτελεσμάτων.

Το ιατρείο διαθέτει τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό στον τομέα της εργαστηριακής διάγνωσης που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει βιοχημικό αναλυτή, 2 ανοσολογικούς αναλυτές, αιματολογικό αναλυτή, αναλυτή ηλεκτρολυτών, προθρομβινόμετρο και αυτόματο αναλυτή σπέρματος. Παράλληλα το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με σύστημα μηχανογράφησης, συνδεδεμένο “online” με τους αναλυτές για την ασφαλέστερη απευθείας μεταφορά των αποτελεσμάτων και την τήρηση ηλεκτρονικού αρχείου. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα αποστολής των αποτελεσμάτων με e-mail.

Το μικροβιολογικό μας εργαστήριο εξειδικεύεται σε αιμοληψίες σε βρέφη και παιδιά στο ιατρείο μας αλλά και κατ’οίκον, όταν αυτό απαιτείται.

Αιματολογικές

Βιοχημικό

Καλλιέργειες Μικροβιολογικό

Ορμονολογικό

Ανοσολογικό

Έλεγχος Γονιμότητας

Ιατρική Αντιγήρανσης - Αισθητική Ιατρική

Εξατομικευμένη Προληπτική Ιατρική (Λειτουργική)

Αιμοληψίες σε Βρέφη - Παιδιά Αιμοληψίες Κατ' Οίκον

Μοριακή Γενετική και Γονιδιωματική